Welkom!

Welkom op de DuWoBo Online Community, welkom op Expo, Expi en Expa. Drie platformen die mee willen vormgeven aan duurzaam wonen en bouwen in Vlaanderen en daarbuiten. Lees meer over onze ambitie en maak u snel lid!

Vragen?

Stijn Saelens
stijn.saelens@kb.vlaanderen.be
 

logo VO.png

Met steun van de Vlaamse Overheid

EXPO

Exposeren in EXPO

In Expo worden toonaangevende realisaties rond duurzaam wonen en bouwen in de kijker gezet. U kan hier visibiliteit geven aan eigen impactvolle projecten of geïnspireerd geraken door projecten van anderen. 

Expo is zichtbaar voor iedereen, om zelf projecten te kunnen posten of een reactie te plaatsen dient u wel lid te zijn.

Ga naar Expo.


Hoe EXPO gebruiken?

EXPI

Experimenteren in EXPI

In Expi willen we ideeën aanmoedigen om concrete realisaties te worden. DuWoBo heeft hiervoor een coachingsaanbod uitgewerkt om u op maat te helpen.

In Expi komt u terecht in de ideeënbank en het forum rond duurzaam wonen en bouwen. Hier kan u oplossingen zoeken voor concrete problemen, vragen, oproepen posten, partners zoeken...

Ga naar Expi.


Hoe EXPI gebruiken?

EXPA

Expanderen in EXPA

Stoot u op institutionele, juridische of financiële drempels? Zaken waar u zelf niet direct iets aan kan verhelpen? In Expa transformeren we deze knelpunten tot doorbraken.

Hier kan u zien wie er momenteel op welke manier in Vlaanderen bezig is rond welke drempels, de vooruitgang van de werkgroepen bekijken, of uzelf kandidaat stellen om mee te werken.

Ga naar Expa.


Hoe EXPA gebruiken?