Passiefhuis-Platform

Het Passiefhuis-Platform (PHP) is een vzw samengesteld uit toonaangevende actoren en instellingen uit de bouwwereld die stuk voor stuk engagement vertonen met betrekking tot energiebesparing en duurzame technologische ontwikkeling. PHP stelt zich tot doel de bouw van energiezuinige gebouwen, gebaseerd op het Passiefhuis-concept, te stimuleren. Het platform wenst hiertoe bedrijven bij elkaar te brengen en te ondersteunen bij de ontwikkeling van Passiefhuis-technologie, en zoveel mogelijk informatie te verstrekken aan alle geïnteresseerde partijen.

Coachingstraject

Het coachingstraject dat het Passiefhuis-Platform samen met Stad Gent doorloopt richt zich op het vinden van een werkbaar business model voor de syndicus om diepe renovatie van collectieve woongebouwen te stimuleren. 

Meer informatie: www.passiefhuisplatform.be