Realisaties en kennis delen via DuWoBo EXPO

De DuWoBo Online Community is een kennis- en actieplatform rond duurzaam wonen en bouwen in Vlaanderen. Plaats uw projecten in de kijker op ons kennisplatform EXPO.   

Op EXPO verzamelen we realisaties rond duurzaam wonen en bouwen die als voorbeeld kunnen dienen voor een duurzame transitie in Vlaanderen. Het is een online kennisbank voor duurzame projecten in wonen, bouwen en stedelijke ontwikkeling. We helpen alle projecten maximaal aan visibiliteit via het DuWoBo-netwerk, zo helpen we kennis verspreiden en verhogen we de kans dat goede voorbeelden worden opgeschaald. 

Open Platform

EXPO is een open platform, zichtbaar voor iedereen, dat gebruik maakt van de Trello-infrastructuur.  U kan vrijblijvend projecten publiceren op EXPO. Eens aangemeld kan u onbeperkt informatie toevoegen en ook reageren op bestaande EXPO-fiches. 

Plaats uw project op EXPO

Per project willen we minimum volgende gegevens op EXPO: Titel - Beschrijving - Foto's - Contactgegevens - Link naar jouw website.

Hoe? 

Ga naar onze EXPO Trello board en maak zelf een kaartje aan. De gegevens toevoegen is heel eenvoudig en intuïtief. 

OF 

Mail alle details over je project naar community@duwobo.com, dan plaatsen wij het op EXPO.

 Lees hier meer over onze ambitie