Back to All Events

Transitiearena Slim Wonen en Leven

  • Vlaams Parlement 86 Leuvenseweg Brussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, 1000 Belgium (map)

VOLZET Transitiearena Slim Wonen en Leven

Hoe leven en wonen we in 2050? Hoe kunnen we nu samen werken aan onze toekomstige samenleving? De Vlaamse Regering wil nu de omslag naar 2050 maken en beschouwt Slim Wonen en Leven als één van de te realiseren prioriteiten. 

Om deze toekomstvisie vorm te geven, horen we graag uw mening. Kom op 27 oktober naar de transitiearena Slim Wonen en Leven en bepaal mee het beleid van de toekomst. Deze transitiearena is een voortzetting van de transitiearena Duurzaam Bouwen en Wonen.
 
Tijdens deze transitiearena licht minister-president Geert Bourgeois de ambitie Slim Wonen en Leven toe en krijgt u, via verschillende workshops, de kans om de ontwerpstartnota Slim Wonen en Leven mee vorm te geven. Via deze nota concretiseren we de toekomstvisie op Slim Wonen en Leven en bepalen we hoe we deze concreet in korte termijnacties kunnen vertalen. De technologische, bouwtechnische, ruimtelijke, sociale, demografische en energetische dimensies komen hierbij aan bod.

Namens Helmer Rooze, administrateur-generaal Wonen-Vlaanderen en transitiemanager Slim Wonen en Leven.