Back to All Events

Groen in de bouw

  • HoGent - Bijloke 2 Louis Pasteurlaan Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Studiedag Groen in de bouw - van landschap tot stad

De Vlaamse Confederatie Bouw heeft onlangs haar dienstverlening rond 'Groen in de bouw ' gelanceerd. Dit beperkt zich al lang niet meer tot natuurtechnische milieubouw (NTMB), aangezien de toepasssingen in al haar diversiteit, vandaag in de meest uiteenlopende bouwprojecten zijn terug te vinden.

De studiedag op vrijdag 29 april 2016 gaat door tijdens de Gentse Floraliën. De ticketprijs voor dit event, houdt dan ook een vrij bezoek in, aan dit bloemen- en plantenfestival in de Gentse binnenstad.

Locatie van het event: HoGent - Bijloke site, Louis Pasteurlaan 2, Gent

=> Schrijf nu in !

Programma

Kostprijs - inclusief bezoek aan Floraliën (excl. btw)

  • leden en overheden : 65 euro
  • niet-leden : 85 euro
  • fabrikanten en leveranciers : 175 euro