Back to All Events

Circular Cities 2050 De stad van morgen is circulair

Dinsdag 19 april | 18u30 | De Hoorn, Leuven

De stad van morgen is circulair. Maar hoe ziet het leven er dan uit anno 2050? Welke bedrijven floreren er? Wat met de ruimtelijke impact? Om deze en andere vragen te verkennen, visualiseerden we Reburg, een stad waar de circulaire economie tot leven komt. Op dinsdag 19 april halen we Reburg uit de virtualiteit naar het hier en nu. Op de Circular Cities-avond schetsen Vlaamse steden hoe zij nu met de toekomst aan de slag gaan.

Dat het immers kan, bewijzen Londen, Amsterdam en Kopenhagen. Zij nemen het voortouw in hun ambitie om circulaire steden te worden. Wie volgt in Vlaanderen?

Meer info en inschrijven: http://www.plan-c.eu/nl/circular-cities 

Earlier Event: April 19
Alles op het net?
Later Event: April 29
Groen in de bouw